Kérdése van? Hívjon minket! +36704294027

Hazai és finom szendvicskrém zöldfű 200g

Zöldfűszeres (430492)
249 Ft
Egységár: 1 245 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Összetevők
pasztőrözött, fölözött tej és növény zsír felhasználásával készült, homogénezett, savanyított termék (fölözött tej, pálmaolaj, kultúra), pálmaolaj, sovány tejpor, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, tejfehérje, étkezési só.
Tárolási előírás
0-6°C között.

Allergének
-


Kérjük kizárólag ne azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalunkon megtalálhatók. A termék átvételekor minden esetben olvassa el a termék címkét.
A REPULSE Kft. mindent megtesz, annak érdekében, hogy a termékinformációink minden igényt kielégítőek legyenek. Az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is
Bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást kérne, kérjük vegye fel a kapcsolatot a repulse.webshop@gmail.com email címen vagy a +36-70-429-40-27 számon vevőszolgálatunkkal, vagy a termék gyártójával.
Termékinformációk folyamatosan frissítésre kerülnek. Ennek ellenére a REPULSE Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.
Adatok
Cikkszám
430492