Kérdése van? Hívjon minket! +36704294027

Himalaya sótégla vékony 20x10x2,5cm 1200g
Himalaya sótégla vékony 20x10x2,5cm 1200g
799 Ft

Himalaya sótégla vékony 20x10x2,5cm 1200g

Paleolit (770006)
799 Ft
Egységár: 666 Ft/kg
Részletek
Kristály sótégla előnyei:
A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek, minden külső szennyeződéstől mentesen alakul ki, miután a tiszta és érintetlen ősóceánt kiszárította a napsugárzás. A nap és az élet bölcsőjének számító ősóceán pozitív energetikai rezgése rögzül a sókristály szerkezetében és ezt az energiát adja vissza nekünk, ha elhelyezzük, beépítjük otthonunkban, vagy akár grillezéshez használjuk.

Grillezés: A sótéglát sütőben, izzó parázson, vagy gázégőre helyezve felhevítjük és a forró sótömbön különféle ételeket ( lazac, steaket, csirkét, zöldségeket ) lehet grillezni. Sokkal egészségesebb a megszokott sütési formáknál. Célszerű ujjnyi vastag szeletekre vágni, így lesz ideális a hús sótartalma. Az ételeket külön ne sózzuk be.

Dekoráció a lakásba: Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy hogyan használod fel a téglákat. Pl. sófalat lehet kialakítani, mely megvilágítva színterápiás megoldásként javítja a hangulatod, és a lelkedet is ápolja. Lépcső burkolatként, dekorációként is bevetheted, vagy az ajtókeret köré is kialakíthatsz egy látványos ívet, sőt akár megvilágított padlóként is funkcionálhat az egymás mellé pakolgatott sótégla. A sófalnak olyan speciális kipárolgásuk van amely allergiás és asztmás megbetegedések kezelésére is alkalmas. Képes megszüntetni az elektroszmogot.
Adatok
Cikkszám
770006