Kérdése van? Hívjon minket! +36704294027

Rólunk

A REPULSE Kft.  2013-ban kezdte meg élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelemi tevékenységét hagyományos formában.

 

Kezdetben Goods Market egységekkel (Kiskunhalas, Mélykút, Kistelek, Soltvadkert), 2019-ben egy Plusz Market (Kiskunhalas) bolttal kiegészülve. Az elmúlt években élelmiszer boltokkal (Kiskunhalason a Sarki csemege, Mélykúton a Bercsényi ABC) és egy önálló zöldséges egységgel (Kiskunhalason a Batthyány utcában) bővítette boltjait, ezzel több mint 30 embernek munkahelyet biztosítva.

 

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás a családok élelmiszer és napicikk szükségleteinek kielégítését végzi.

 

Az elmúlt 7 évben az egységekben megtörtént az informatikai hálózat 100%-os kiépítettsége (0,8PC/munkavállaló) mely segítségével saját fejlesztésű klubkártya program és egységek közötti információ kezelés valósult meg.

 

2021-ben repulse.hu címen megkezdte az online árusítást. Az online áruház termékköre az offline egységekre alapul, ár képzése a már megszokott egységekhez igazodik.

Célkitűzésünk az online webáruházzal:

  • a jelenlegi egészségügyi helyzethez igazodva segítsünk az egészséget óvó intézkedések betartásában (hagyományos boltok zsúfolt terének elkerülésével sikeresen csökkenthető az idegen emberi kontaktok)
  • a korral haladva a technika adta lehetőségek kihasználása
  • kényelmes, tervezhető vásárlás biztosítása
  • házhoz szállítás
  • vállalkozások központi beszerzése

(Szerk.21.01.17)